Spændende ejendomme - TIL SALG

Her har vi samlet nogle rigtig spændende ejendomme, i eller i nærheden af Fjerritslev, som lige nu er til salg.

Se med hvis du går med drømmen om et helt særligt og unikt sted.

Aldrupvej 227, Hingelbjerge, 9690 Fjerritslev
Velkommen til helt nye dimensioner af begreberne

Gøttrupstrandvej 98, 9690 Fjerritslev
Velkommen til helt nye dimensioner af begreberne "sjældent udbudt" og "uforstyrrethed"!

Fjordvej 15, Kærup, 7741 Frøstrup
Fantastisk ejendom med skøn udsigt Pragtfuld beliggende fritidslandbrug med 8,8 ha. lige omkring ejendommen, beliggende ugenert i det naturskønne område i det nordvestlige Jylland og beliggende direkte op til Nordeuropas største fuglereservat

Fjordvej 15, Kærup, 7741 Frøstrup
Fantastisk ejendom med skøn udsigt Pragtfuld beliggende fritidslandbrug med 8,8 ha. lige omkring ejendommen, beliggende ugenert i det naturskønne område i det nordvestlige Jylland og beliggende direkte op til Nordeuropas største fuglereservat "Vejlerne" på hele 6.000 ha. hvor der er store mængder af fugle og en blandet natur med både store rørskove, lavvandede søer og store græsarealer, kun 10 km. til Vesterhavet og få km. til store statsplantager med blandet bevoksning. Ejendommen ligger næsten midt på de 8,8 ha. og her er, udover en fantastisk udsigt til Lund Fjord, som faktisk er en sø på 491 ha, er der også egen mindre sø på ejendommen. Her er en fantastisk have med flere stier og masser af læ-beplantning samt mange hyggekroge.

Se mere her: Fjordvej 15

Bærkær 2, Vesløs
Fantastisk fritidsejendom beliggende ugenert, naturskønt på en ca. 30.000 kvm stor naturgrund. Ejendommen er omgivet af egen skov og smuk sø.

Borups Alle 56B, 9690 Fjerritslev
Fantastisk ejendom med mulighed for tilkøb af 4.000 ekstra kvadratmeter grund.


Se mere her: Borups Alle 56B


Share this page