Lildstrand er en strand og et fiskerleje ved Skagerrak ca. 5 km vest for Bulbjerg og ligger ved nordpynten af Vigsø Bugt, der mod vest går ned til Roshage i udkanten af Hanstholm. Byen hører til Thisted Kommune og ligger i Region Nordjylland.

Lildstrand Kirke var tidligere et bådehus, bygget i 1883, for redningsbåden ved Lildstrand, og blev først indviet som kirke i 1950.

Stedet ligger mellem to Natura 2000-områder: Mod øst ligger Natura 2000-område nr. 16 Løgstør Bredning, Vejlerne og Bulbjerg, og mod vest område nr. 44 Lild Strand og Lild Strandkær, og det store områder af det omkringliggende landskab med klitter, hede, skov og søer er fredet. Mod syd og sydvest ligger Lild Klitplantage, der strækker sig langs kysten bag klitterne med både lyng, Hedemose, enge, nåletræer, løvtræer, små søer med rørskov.

Lildstrand er i udvikling og har bl.a. en Masterplan for de planer man har for området - dét og meget mere kan ses på HAWBOERNES HJEMMESIDE.

Vi har selvfølgelig nogle skønne sommerhuse til salg i området, hvis det har fanget din interesse - ring og hør nærmere på 98 21 20 66 eller find dem på VORES HJEMMESIDE.

Share this page