Lokale spisesteder

Hotel Nor - Badehotellet

I 2018 erhvervede nye ejere Hotel Nor, og det er nu genåbnet efter en omfattende renovering. I samarbejde med en arkitekt og en landskabsarkitekt er tag, vinduer, gulve, badeværelser og interiør blevet fornyet – og alt er sket i dyb respekt for ånden i den oprindelige 100 år gamle rigmandsvilla og i respekt for den omgivende natur. Farvepaletten inde og ude spejler således hotellets unikke placering ved hav og klit

Thorupstrand Fisk

I fiskebutikken på stranden sælges der primært forskelligt fersk fisk, røgvarer og skaldyr fra Thorupstrand. Der laves også fiskeretter og sælges drikkevarer, som kan tages med hjem eller nydes ude ved bordene på stranden ved siden af bådene.

Klitrosen

Klitrosen er et dejligt lyst og indbydende sted, hvor du kan nyde et lækkert måltid på terrassen eller inde i restauranten. Hotellets nye restaurant er udsmykket med danske designmøbler, fotokunst og glaskunst. Der er tænkt på detaljen for øjet og ikke mindst for ganen. Restauranten tilbyder et højt niveau med kun de bedste råvarer, som ofte er fra egnen. Hotellet leverer høj kvalitet og god service med smilende personale, der sætter en ære i at give dig en god oplevelse.

Feriecenter Slettestrand

Restaurant Slettestrand serverer hjemmelavet mad af god kvalitet af primært lokale- og økologiske råvarer. Køkkenet følger årstiderne og maden afspejler den natur, der omgiver os. Der bruges svampe, bær og blomster fra klitplantagen, fisk og skaldyr fra hav og fjord samt kvæg fra lokale græsgange.

Rønnes Hotel

Rønnes Hotel ligger ved Slettestrand i Nordjylland. Fra hotellet er der kun omkring 250 meter til en af de flotteste og mest velbesøgte strande i Danmark.

Hjortdal Dyrefarm

Café med panoramaudsigt over Vesterhavet tilbyder en varieret menu, kolde og varme drikke, is m.m

Fjerritslev Kro

Her er der mulighed for både take away, ala carte, brunch og meget mere.

Se mere her: Fjerritslev kro

Café Vores

Cafe som åbnede i 2019 som hurtigt har fået succes i Fjerritslev.

Klim Bjerg

Der serveres gode solide Danske egnsretter med fokus på råvarernes kvalitet. Alle fisk er friskfanget fisk hovedsagligt fra Thorup Strand, eller Hanstholm. Kødretterne er også hovedsageligt fra Dansk Kvæg og svineopdræt.

Share this page