Cykeloplevelser for hele familien

Cykeloplevelserne er mange på ferien her i området. Her på siden kan du få et overblik over nogle af de mange cykelkort og -ruter, der findes.

Hvad enten man er til længere eller kortere cykelture, er der rigeligt at vælge imellem i Jammerbugten. Find flere af de velkendte blå og røde skilte, som markerer nationale og regionale ruter, eller begiv jer afsted med et af de mange gode kort. 

Ved VJ-markeringerne forståes en række kort, som egner sig godt til nogle timer på cykel, og hvor der stadig er god tid til andre oplevelser i løbet af dagen. Ruterne varierer i længde fra 5-40 km og er alle tilrettelagt, så du starter og slutter turen samme sted.

DCM Cykler i Fjerritslev udlejer cykler:

City bike/Classic cykler:  leje pr. dag 75,- 7 dage 375,-

MTB - størrelse 17-19-21" leje pr. dag 125,- 7 dage 600,-

1. klasses mountainbikeruter

Har du adrenalin i blodet og et ønske om at udforske klitplantagerne lidt væk fra de flade stier, er der i Slettestrand anlagt gode MTB ruter.  

I plantagen ved Slettestrand/Svinkløv findes en af Danmarks 5 bedste mountainbikeruter. Den strækker sig over 20 km og med flere sværhedsgrader, så alle uanset niveau kan finde lige netop sin udfordring. Både den øvede eliterytter og den helt grønne nybegynder. Sporet i Svinkløv er koblet sammen med en ca. 6 km rute i Kollerup Plantage. Hos Feriecenter Slettestrand tilbydes tekniktræning på flere niveauer, og der kan lejes cykler.

Share this page